DSC_0829.jpg

Om oss


 

 

Organisationen The Tundlaheim Saga

 

Vi tror på  erfarenhetens lärdom, äventyrets glädje och upplevelsens kraft . Vi har tillit till kreativiteten och fantasins vigör - att skapandet kan föra människor samman och framåt. Vi verkar för att skänka insikt genom upplevelsen, utveckling genom engagemang och samarbetsvilja genom beröringspunkter människor emellan. Vi använder oss av skapande, förkroppsligande och förverkligande för att låta våra deltagare växa som människor genom upplevelsen och samhörighet.


-Produkten bara råkar vara spänningsfyllda och stämningsfulla piratarrangemang.

Arrangörsflottan

Cornelia Stjernlöf

Enlight51.jpg

Arrangör

Cornelia har skapat lajv sedan 2008 och har ansvarat för allt från trygghet och ekonomi till fiktion. I The Tundlaheim Saga har hon ansvar för kök och marknadsföring.

Fredrika Stjernlöf

IMG_3235.jpeg

Arrangör

Fredrika har lajvat sedan 2018 men har tidigare varit involverad i idrottsföreningar och musikal/teater. I The Tundlaheim Saga ansvarar hon för logistik och för/efter-arbete.

Jonathan Stjernlöf

Enlight335.jpg

Arrangör

Jonathan har arbetat med att arrangera lajv sedan 2007 och har bland annat varit fiktionsförfattare och arbetsledare. I The Tundlaheim Saga har Jonathan hand om intriger och fiktion.

Louise Franklin

286461_2365160088148_4079798_o.jpg

Arrangör

Lajvarrangör sedan 2010 med en mycket bred kompetensbas. I The Tundlaheim Saga ansvarar hon för hemsida, PR och deltagarkontakt.

Maria Bernäng

IMG_3897.JPG

Arrangör

Maria startade sitt lajvengagemang 2008 och arbetade då med servering. Sedan dess har hon deltagit på många lajv och även arbetat i kulisserna med intriger och dylikt. I The Tundlaheim Saga ansvarar hon för kommunikation 

Tova Erikson

tova.jpg

Arrangör

Tova har jobbat med att göra lajv sedan 2014 och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med event. I The Tundlaheim Saga ansvarar hon för servering och jobbar med intriger.