top of page
DSC_0829.jpg

Om oss


 

 

Organisationen The Tundlaheim Saga

 

Vi tror på  erfarenhetens lärdom, äventyrets glädje och upplevelsens kraft . Vi har tillit till kreativiteten och fantasins vigör - att skapandet kan föra människor samman och framåt. Vi verkar för att skänka insikt genom upplevelsen, utveckling genom engagemang och samarbetsvilja genom beröringspunkter människor emellan. Vi använder oss av skapande, förkroppsligande och förverkligande för att låta våra deltagare växa som människor genom upplevelsen och samhörighet.


-Produkten bara råkar vara spänningsfyllda och stämningsfulla piratarrangemang.

Arrangörsflottan

Enlight51.jpg

Cornelia Stjernlöf

Trygghet- & säkerhetsansvarig

Cornelia Stjernlöf är uppsättningens trygghet- & säkerhetsansvarig. Hon är en av våra veteraner som varit med och skapat lajv för både stora och små i över 10 år. Hon äger en brinnande kreativitet och kan teckna, sjunga, smida, sy och mycket, mycket mer. Cornelia har tagit fram och utvecklat handlingsplaner i många år och hanterar de mest desperata omständigheter med van hand.

Enlight51.jpg

Jonathan Stjernlöf

Regissör

Jonathan Stjernlöf är regissör med ansvar för handling och intriger - dessutom är det han som författat sagan vi alla lever oss in i. Han har arrangerat ett otal lajv i sverige genom åren och hör nog till de med mest arrangörserfarenhet i landet. Han har många bollar i luften och lyckas ändå alltid sy ihop det till en fin och välfungerande helhet.

Enlight51.jpg

Maja Stenström

Producent

Maja Stenström är producent för arrangemanget och en stjärna på organisering. Hon startade sin resa inom lajvandet 2019 med att hoppa in och rädda upp en av våra banketter när det var personalbrist och har dessförinnan erfarenhet som mingelaktör.

Enlight51.jpg

Maria Bernäng

Kommunikatör

Maria Bernäng är arrangörflottans kommunikatör. Det är hon som besvarar mail och frågor på sociala medier. Maria har lajvat sedan 2009 och har sedan dess hunnit med att skriva intriger, jobba praktiskt och arrangera inom lajvscenen. Hon har huvudet på skaft och ett öga för organisation.

Enlight51.jpg

Martin Rydberg Hedén

Praktiskt ansvarig

Martin Rydberg Hedén bär det praktiska ansvaret för gruppen. Han är en pålitlig och engagerad person som har varit med i utkanten av arrangerandet under några år som oerhört skicklig matansvarig, men som nu tagit steget rakt in i arrangörsgruppens kärna. Här bidrar han med allt mellan himmel och jord, dygnet runt. Han har lajvat sedan tonåren och arrangerat en del från och till. Martin ser fram emot att skapa fungerande flödesscheman som får lajvet att fungera väloljat.

Enlight51.jpg

Ted Jonsson

Intrigskrivare

Ted Jonsson skriver intriger till arrangemanget. Sedan han började lajva 2015 har han hjälpt till som funktionär men de senaste åren har han börjat skriva allt mer intriger. Han har skaffat sig erfarenhet genom att spelleda rollspelsgrupper där han låter historien flöda från spelarnas karaktärer och val. Teds skarpsinne och struktur i kombination med hans idérikedom och förmåga att väva historier särpräglar honom som intrigskrivare.

bottom of page