top of page

Acerca de

dreamstime_xl_136855249.jpg

Arbeta med oss

Var med och förverkliga The Tundlaheim Saga

Att skapa upplevelser för andra är något som vi verkligen brinner för och vi vet att det i sig är både givande och roligt. Den här typen av event och lajv kan idag inte existera utan hjälp från communityn - det är engagemanget från oss som älskar sagan som möjliggör den. Vi är därför tacksamma för de volontärer som ställer upp vid varje uppsättning och gör att vi kan fortsätta att tillhandahålla gastkramande piratäventyr.

Vill du bli en av dem? 
- Se över de olika rollerna nedan och ansök till den eller de funktioner du tycker verkar spännande!

Funktionär

Har du förmågan att hoppa in där det behövs och gillar att vara flexibel och gå med flow? Kan du skaffa dig en överblick över en situation, prioritera och därefter agera? Då har du eget driv och är kanske den vi söker! På lajvet kommer du främst att arbeta på tisdagen, onsdagen och söndagen, med att frenetiskt packa upp/ ihop lajvet. Vi har snäv tidsram och måste därmed ha effektiva funktionärer som håller god takt och är självgående. 

Ta chansen att engagera dig lite extra i ditt favoritlajv. Var med och bygg upp spelscener och förändra verkligheten till sagan. 

Du kommer få mat under för- och efterarbete och om du kan arbeta under hela för- och efterarbetet så får du deltagarbiljetten gratis. 
 

Kopia av DSC_0414.jpg
Barpersonal

Vill du vara med i händelsernas centrum? Vill du vara den som hör de mest hänsynslösa piratkaptenernas största hemligheter och matrosernas djupaste drömmar. Som personal i serveringen så kommer du närmre alla lajvets deltagare än de själva förstår.

 

Söker du plats som personal på värdshuset så kommer du vara med i alla dagens uppgifter från morgonmål där byns besökare kommer trötta och slitna efter nattens äventyr och suktar efter kaffe till att du under natten får släcka ljusen och sparka ut den sista förvirrade gästen.

 

Vi har två serveringar på lajvet. Den ena platsen har mer möjlighet till fritid medan den andra platsen innebär att man lajvar på värdshuset större delen av tiden. Båda typerna av personal får deltagaravgiften gratis. Är du intresserad av platsen där du jobbar större delen av tiden får du även maten betald.

SLP

Som SLP spelare jobbar du tillsammans med andra SLP spelare under ledning av regissören för att skapa stämning, fylla funktioner som behövs för intrigernas skull och för att gestalta fiktionen. 

Du som är SLP spelare på The Tundlaheim Saga kommer ha en karaktär som du utgår ifrån och som du kan spela när inget annat händer. Därtill kommer du kunna schemaläggas för att spela kortare inhopp som vissa karaktärer som inte är på plats under hela uppsättningen. Ena timmen kan du vara en surmulen handelsresande och nästa en inkräktare från Mandrak. Du får självklart gärna ta med lite egna lajvkläder om du har det, men annars sätter vi ihop dräkter löpande efter bästa förmåga från våran gedigna SLP-garderob. 

För dessa karaktärer kommer du att få vissa direktiv och pointers, men det är viktigt att du som spelare är trygg nog som lajvare för att kunna fylla ut rollerna och göra dem till dina egna. Dessutom är levande rollspel inte teater, det är interaktivt och du ska klara av att möta och samspela med andra roller. Det oförutsägbara i lajv, som också är en stark del av magin, innebär att ibland hittar deltagare på saker som måste bemötas på plats. Då kan regissören lite snabbt sätta ihop en eller flera SLP karaktärer och ge muntliga direktiv som måste bemötas på plats. 

Det är ett roligt och givande sätt att arbeta och som SLP får man både ge och vara en del utav många av de mest magiska upplevelserna under uppsättningen. 

Kopia av DSC_0813.jpg

Ansök om att vara med och skapa eventen:

Skicka in en ansökan nedan så tar vi kontakt om vi har fler frågor eller med en anmälningslänk om du blivit antagen. 

Vilken/vilka roll/roller söker du?
Tack för din ansökan!
bottom of page