top of page

fre 29 sep.

|

Deltagarsidorna på Piratlajv.se

Mellanlajvsspel inför hösten 2023

Piraternas spörsmål, strävan och äventyr fortsätter i vårt traditionsenliga mellanlajvsspel!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mellanlajvsspel inför hösten 2023
Mellanlajvsspel inför hösten 2023

Tid och plats

29 sep. 2023 23:00 – 02 okt. 2023 23:50

Deltagarsidorna på Piratlajv.se

Gäster

Om evenemanget

I mellanlajvsspelet spelar deltagarna ut vad deras grupp/besättning gör mellan lajven. Detta för att skapa ett så levande spel som möjligt där var besättning får extra inflytande över gruppens kommande intriger.

När och varför ska jag mellanlajvsspela?

Mellanlajvsspelet är ett forum för er att påverka era kommande intriger och på så vis synka era förväntningar med arrangörsgruppen så att lajvet blir en så spektakulär upplevelse som möjligt. Ni som ska delta på ett lajv mellanlajvsspelar med fördel för att få arrangörernas godkännande på vad er grupp gjort närmsta tiden innan lajvet, hålla er uppdaterade och agera på intriger, samt ge intrigskrivarna bra underlag för kommande händelser på lajvet.

Ni som har en aktiv besättning i kampanjen, men missar ett lajv, har också stor nytta av att hålla gruppen uppdaterad och på så vis hänga kvar i viktiga intriger eller planer ni har aktiva, något du kan göra genom att mellanlajvsspela.

Var hittar jag mellanlajvsspelet?

För att en grupp ska kunna spela så krävs det att gruppens mellanlajvsspel är aktiverat och att man har inlogg på deltagarsidorna.

Inloggning: Anmäl dig till lajvet via vår hemsida. Skapa sedan ett login på deltagarsidorna. Där finner du din karaktär, besättning, eventuell specialinformation och mellanlajvsspelet. Om du är aktiv i kampanjen sedan tidigare och endast vill mellanlajvsspela men inte delta på lajvet så räcker det att du skapar en inloggning på medlemssidorna.

Anmälan till mellanlajvsspel: En person per grupp anmäler gruppen för mellanlajvsspel genom att klicka på fliken mellanlajvsspel när denne är inloggad och sedan på ”anmälan” högst upp på sidan.

Vad kostar det?

Mellanlajvsspelet är gratis denna gång för grupper som är anmälda till lajvet.

Hur fungerar det denna gång?

Denna gång kör vi en kortversion av standardmellanlajvsspelet. Under perioden kommer vi att skriva för de olika grupperna så att de får göra sina inriktningsval. Vi kommer att skriva när tillfälle ges – kvällar, nätter, när barnen tar en tupplur, osv. Det är viktigt att vara så snabb som möjligt med att besvara sina val för att hinna genomföra hela spelet. Det kommer att vara max tre inriktningsval med en text emellan varje, vilket innebär att man har chansen att genomföra ett helt standardspel, om än lite snabbare än vanligt.

Hur spelar man?

Efter att vi aktiverat ert spel och skrivit ett första inlägg är ni fria att göra ert första inriktnings val. Historien kommer sedan att fortsätta utifrån erat val och stanna upp vid ytterligare två inriktningar där ni får göra val.

Mellanlajvsspels period: 29/9 - 2/10

Intrigsläpp: Söndag 8/10-2023  kl. 20:00

Biljetter

  • Mellanlajvsspel - Standard

    Den här biljetten väljer du för att aktivera gruppens mellanlajvsspel och de tre grundvalen. Betala 200kr ifall ingen i din grupp är anmäld till lajvet. Annars är det kostnadsfritt.

    Betala vad du vill
    +Serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page